SEO - Organisk Søk

Søkeoptimalisering av nettsider

GG Media, et digital og SEO-byrå i Oslo planlegger og implementere SEO-strategier som fører til måloppnåelse og økt synlighet i søkemotorer. Vi jobber helhetlig og strategisk for å tilpasse oss kundens markedsføringsstrategi. Blant oppgavene vi utfører er generering og konvertering av relevant og målrettet trafikk fra søkemotorer. Velkommen til å ta kontakt.

Les mer

Facebook for bedrifter

Facebook for bedrifter

Over en milliard mennesker bruker Facebook daglig. Vi kan introdusere din deres konsept til målgrupper som aktivt ser etter tjenestene eller produktene din bedrift tilbyr.

Les mer

Mobiltilpasset Hjemmeside

wordpress nettside

WordPress er verdens mest brukte CMS for publisering og håndtering av innhold på nett. WordPress er også best på søkemotoroptimalisering. Vi bygger lekre nettsider og nettbutikker som er brukervennlige for både mennesker og søkemotorer til en logisk pris.

Les mer

Google Adwords Annonsering

Google Adowrds

Målrettet Google Annonsering (SEM) ved bruk av Adwords. Vi kan bidra med å trekke relevant trafikk fra den betalte delen av Google Søk. Google Annonsering anbefales fungerer best når nettsiden er SEO optimalisert for brukerens intensjon. La oss snakke videre om gode SEM-strategier.

Les mer

God Råd og Tips fra GG Medias Blogg

Vi ringer deg tilbake

Motta GRATIS tips og råd