skip to Main Content

Ny Facebook Chatt Funksjon

Facebook Chatt viser deg hvilke enheter dine venner er pålogget med.

Det ser ut som om Facebook eksperimenterer med sin Facebook Chatt produkt i det siste. Etter en fullstendig gjennomgang av dette produktet på både Android og iOS, var det web versjonens sin tur å få en liten lift.

Facebook Chatt

Facebook Chatt

Når du skal nå logge deg inn på Facebook, vil den fortelle deg om dine venner er pålogget for å chatte med deres ved bruk av deres desktop/PC eller mobil. Med den nye endringen ønsker Facebook å la deg vite om dine venner er online på chatten eller ikke, litt annerledes enn før.

Før, kunne man se til høyre for navnet en grønn prikk som symboliserte at de var online, nå vil du i tillegg til den grønne prikken også se en beskrivelse, enten «mobile» eller «web».

Er denne nye funksjonen nyttig? Ser du de nye endringene på Facebook Chatt via din pc? La oss vite hva du synes i kommentarfeltet..

GG Media

Tech enthusiast, konseptutvikler, markedsfører, rådgiver, community builder. Solid erfaring med digital markedsføring, strategi, SEO, marketing automation, prosjektledelse, forretningsutvikling.

Du finner meg på Linkedin og Google Plus. Kom i kontakt med meg!

Info: Jeg har begynt å jobbe i Isobar Norge siden siden mai 2015. For oppdrag kontakt meg via Isobars nettside.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top
×Close search
Search