Om GG Media

Gregory som er grunnleggeren av GG Media er nå ansatt i MediaCom AS, ett av Norges største og beste mediebyråer.
Send han en e-post på gregory.gjini@mediacom.no dersom du ønsker å komme i kontakt med han angående oppdrag innen digital markedsføring og kommunikasjon.

 


GG Media har en stor og bred erfaring innen utvikling av nettsider og nettbutikker, markedsføring, sosiale medier og leads-generering. Denne erfaringen deler vi med våre kunder.

Vi setter opp, skreddersyr og utfører digitale strategier basert på kundens behov og målsetninger.

– Vi hjelper våre kunder med å profilere seg på nettet, kommunisere deres produkter eller tjenester til riktige målgrupper, skape trafikk og konvertere besøkere til lojale kunder.

– Vi setter opp moderne og mobiltilpasset hjemmesider eller landingssider som vil indekseres og rangeres høyt i Google Søk.

– Vi tilbyr en total SEO-pakke som innebærer søkeordsanalyse, onsite og offsite optimalisering av nettsider på enkelte søkeord og søkefraser som representerer kundens produkter eller tjenester. En optimalisert nettside er mer attraktiv for både søkemotorer slik som Google og besøkere av nettsiden.

– Er du lei problemene du har opplevd med din gamle e-post? La oss ta neste steg videre. Vi er Office 365 (Microsoft) forhandlere og vil skreddersy en Cloud løsning til både privat og profesjonell bruk.

– Eller bruker du til daglig en gratis GMail konto og ønsker deg det samme for ditt firma? Google har godkjent oss til å gjøre jobben for deg.

 

Digital markedsføring – Vi skaffer deg kunder og følgere

Vi gjør jobben for våre kunder. Vi praktiserer våre egne effektive metoder til å skape trafikk, generere leads, konvertere besøkere til kunder og så klart bidra til å øke kundens omsetning. Vi bruker Facebook, Google, e-postmarkedsføring og andre kanaler for å oppnå resultater og god ROI.

Prøv oss du også..

 

Ta kontakt med oss for et uforpliktende web-prat.

Org. nr. 994 251 902 MVA

Du kan alltid ringe oss på en søndag

– GG Media Tlf: 46 07 06 05

Tjenester vi jobber med daglig

Hjemmesider
Nettbutikk
Facebook annonsering
Google annonsering
Søkemotoroptimalisering
Instagram for bedrifter
Teknisk support
Norges mest personlige Mediebyrå. WordPress utvikling og SEO tilpasset kundens behov. Målrettet digital markedsføring. Du kan alltid ringe oss på en søndag.
Solveien 92
Oslo, Oslo
1162
NO
Phone: 46070605