skip to Main Content

Vil SEO noen gang dø?

Vil SEO noen gang dø?

SEO har nesten blitt erklært dø siden den først begynte å bli praktisert.  Siden 1997 har flere kommet med konklusjoner om at SEO er snart ferdig på grunn av den ene eller den andre oppdateringer Google har lansert. Under finner du en infographic som viser hvordan SEO har blitt spådd dø gjennom mange år nå.

Read More
Google Fjern Meg Fra Søkeresultater

Google fjern meg fra søkeresultater

Google fjern meg fra søkeresultater. Nå kan du sende en forespørsel om fjerning av innhold i Google søkeresultater

Google fjern meg

Nå kan du kreve at Google fjerner lenker og søkeresultater som angår deg og din identitet på nettet. Lenker fra diverse nettsider som krenker personvernet, utdatert informasjon om deg eller om den er relatert til finanssvindel, straffesaksdommer osv. Du vil blir bedt  om å fylle ut et skjema med ditt ekte navn og etternavn, legge til ID-kopi og så klart legge til lenkene du vil at Google skal fjerne fra sine søkeresultater.

Read More

New Gmail function

I’ve just got this e-mail from Google informing me about the new Gmail function wich will allow us to send e-mail to people we dont even know, or at least do not have their e-mail address stored.

This is the e-mail that just showed up in my inbox.

Read More
Er Min Nettside Nede?

Min nettside er nede!

Min nettside er nede. Kan du restarte serveren? Denne situasjonen er ganske kjent for de som har jobbet med support i et hosting selskap! Veldig ofte er det slik at konsulenter eller salgsmedarbeidere ringer inn og ber om hjelp fordi…

Read More
GG Media

Velkommen til GG Media

Velkommen til GG Media. Gjennom vår nettside vil du bli introdusert til web-tjenestene vi tilbyr. Alt innen konseptutvikling, hjemmeside generering av leads, søkemotoroptimalisering, markedsføring og salg i sosiale medier og andre digitale kanaler.   I tillegg vil du lese en god del artikler…

Read More
Back To Top
×Close search
Search