skip to Main Content
Nettsiden er under utvikling

SEO tjenester for mellomstore og store selskaper - Vi øker deres synlighet i Google ved bruk av SEO-strategier og tiltak

GG Media tilbyr SEO tjenester som skaper økt digital synlighet i søkemotorer og dermed langvarig vekst for deres selskap.

Referanser og tidligere kunder innen SEO

*Gregory har gjennom tidligere stillinger bidratt følgende selskaper både strategisk og praktisk. 

Audi Norge – Volkswagen Norge – Danske Bank – Flytoget – Telia – Norad – Sikri – VIS Innovasjon

SEO tjenester vi tilbyr innen søkemotoroptimalisering

(Alle tjenestene skreddersys basert på deres ambisjoner og behov)

Teknisk SEO-analyse
Teknisk SEO-analyse

En teknisk SEO-analyse avdekker nettsidens potensiale i søkemotorer. Godt innhold alene er ikke nok for å oppnå en god posisjonering i Google.

Søkeordsanalyse
Søkeordsanalyse

Grundig søkeordsanalyse som avdekker etterspørsel i markedet, SEO-potensialet, dagens situasjon i søkemotorer og fremtidig satsing for selskapet.

Konkurrentanalyse
Konkurrentanalyse

Hvem konkurrer deres selskap egentlig med i søkemotorer? Under en konkurrentanalyse avdekker vi direkte og indirekte konkurrenter i søkemotoren.

Migrering Av Nettside
Migrering av nettside

Migrering av nettside, innhold og teknisk struktur? Da er det kritisk med en ordentlig migreringsstrategi, slik av selskapet ikke mister trafikk og rangeringer fra søkemotoren.

Innholdsstrategi Basert På SEO-innsikt
Innholdsstrategi basert på SEO-innsikt

En grundig og gjennomtenkt innholdsstrategi basert SEO-innsikt er både viktig og forretningskritisk. Vi bidrar med å skreddersy denne for dere.

Rapportering Av SEO-effekt
Rapportering av SEO-effekt

Måling og rapportering av SEO-effekten er både viktig og nødvendig. Vi setter opp og optimaliserer analyse og rapporteringsverktøy for å dokumentere effekten av deres investering.

Back To Top
×Close search
Search