skip to Main Content

Google annonsering – Nå frem til kundene dine uansett hvilke enheter de bruker

google annonsering

Ønsker du å bli sett av kunder i det øyeblikket de søker på Google etter nettopp produkter eller tjenester som du tilbyr?

Eller ønsker du å nå til relevante kunder via andre nettsteder i Google nettverket over hele Internett?

Du kan også få tak i potensiell kunder som har besøkt nettsiden din tidligere, men valgte ikke å ta kontakt eller kjøpe der og da! Denne målgruppen kan vi få tak i og eventuelt tilby dem et bedre tilbud denne gangen.

Med Google annonsering betaler du bare når kundene klikker på annonsen for å gå til nettstedet ditt eller ringer deg.

Fleksibelt, målbare resultater, pålitelighet

Vi viser deg hvor mange som legger merke til annonsene og hvilken prosentandel av dem som klikker på annonsen går videre til nettstedet ditt eller ringe deg. Vi kan til og med vise deg de faktiske salgstallene nettstedet genererer som et direkte resultat av kampanjene vi setter opp.

Statistikk 24/7

Du vil kunne når som helst se hvordan annonsene vi setter opp for deg gjør det, ved å logge deg på Adwords kontoen. Vi skal sette opp Adwords kontoen, ingen grunn til bekymring. Du vil også motta per e-post ukentlig sammendrag der alle de viktige tallene og statistikkene står oppført.

Start, test. juster, start

Vi vil holde deg oppdatert underveis mens vi starter kampanjene og setter i gang med Google annonsene. For oss er det viktig å bli kjent med produktene eller tjenestene du tilbyr for å kunne gå etter de riktige kundene. Vi vil finjustere annonsene underveis for å holde annonsekostnadene nede og samtidig øke antall kunder vi får tak i. Du vil alltid bli informert.

    Back To Top
    ×Close search
    Search