skip to Main Content
Nettsiden er under utvikling

Hvordan få flere Facebook delinger

Post Series: Facebook Tips

Hva gjør du for å få flere Facebook delinger?

Alle der ute lurer på hvordan de skal sine kampanjer viral og flere og flere Facebook delinger. Vel, du kan enten være heldig et par ganger og se dine innlegg, bilder eller videoer bli delt hundrevis av ganger på Facebook eller så må du ha en strategi på plass.

Under vil du finne en Infographic som vil hjelpe deg til å bedre forstå hvilken strategi bør du begynne med og deretter justere og endre det underveis basert på dine behov og målgruppe.

Hvorfor skal du bry deg om Facebook delinger?

Facebook delinger betyr, økt trafikk til din nettside som igjen betyr flere potensielle kunder som kommer i kontakt med dine tjenester, produkter og ikke minst ditt merkevære.

 

Facebook delinger

 -Hvis du ikke er i stand til å praktisere en slik strategi på Facebook, da vil vi fra GG Media mer enn gjerne hjelpe deg med å oppnå dine mål. Bare å ta kontakt.

 

Facebook delinger er ikke vanskelig hvis du har et strategi på plass!

Gregory Gjini

Growth marketing advisor og forretningsutvikler med viktig erfaring fra noen av Norges beste byråer - MediaCom, Dentsu, TRY.
Solid erfaring med digital markedsføring, både strategisk og praktisk.

Jeg hjelper mine kunder med: SEO og innholdsamarkedsføring, e-postmarkedsføring og marketing automation, B2B leadsgenerering.

Du finner meg på Linkedin
Kom i kontakt med meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top
×Close search
Search