Hvordan få flere Facebook delinger

Hva gjør du for å få flere Facebook delinger?

Alle der ute lurer på hvordan de skal sine kampanjer viral og flere og flere Facebook delinger. Vel, du kan enten være heldig et par ganger og se dine innlegg, bilder eller videoer bli delt hundrevis av ganger på Facebook eller så må du ha en strategi på plass.

Under vil du finne en Infographic som vil hjelpe deg til å bedre forstå hvilken strategi bør du begynne med og deretter justere og endre det underveis basert på dine behov og målgruppe.

Hvorfor skal du bry deg om Facebook delinger?

Facebook delinger betyr, økt trafikk til din nettside som igjen betyr flere potensielle kunder som kommer i kontakt med dine tjenester, produkter og ikke minst ditt merkevære.

 

Facebook delinger

 -Hvis du ikke er i stand til å praktisere en slik strategi på Facebook, da vil vi fra GG Media mer enn gjerne hjelpe deg med å oppnå dine mål. Bare å ta kontakt.

 

Facebook delinger er ikke vanskelig hvis du har et strategi på plass!

Post Series: Facebook Tips

GG Media

Tech enthusiast, konseptutvikler, markedsfører, rådgiver, community builder. Solid erfaring med digital strategi, SEO, prosjektledelse, forretningsutvikling, markedsføring og WordPress. Du finner meg på Linkedin og Google Plus. Kom i kontakt med meg!

Info: Jeg har begynt å jobbe i MediaCom, Norges største mediebyrå, siden juni 2015. For oppdrag kontakt meg via MediaComs nettside.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *