skip to Main Content
Min Nettside Er Nede!

Min nettside er nede!

Min nettside er nede. Kan du restarte serveren?

Denne situasjonen er ganske kjent for de som har jobbet med support i et hosting selskap! Veldig ofte er det slik at konsulenter eller salgsmedarbeidere ringer inn og ber om hjelp fordi nettsiden er nede! I de fleste tilfeller er det slik at nettsiden ikke er nede og at det ikke hjelper med å restarte serveren. Feilen skyldes andre årsaker og til slutt skapes det problemer uten noe særlig god grunn! Samtidig vil de som har jobbet med support kjenne seg igjen i videoen under, om at de kunne ha forklart ting litt annerledes for at problemer skal unngåes!

Uansett hvilken gruppe du tilhører vil denne videon få deg til å le høyt. Videon er det man kaller… awesome og skuespillerne gjør en vedig bra jobb! Enjoy ..

 

All credits to : My Website Is Down

GG Media

Tech enthusiast, konseptutvikler, markedsfører, rådgiver, community builder. Solid erfaring med digital markedsføring, strategi, SEO, marketing automation, prosjektledelse, forretningsutvikling.

Du finner meg på Linkedin og Google Plus. Kom i kontakt med meg!

Info: Jeg har begynt å jobbe i Isobar Norge siden siden mai 2015. For oppdrag kontakt meg via Isobars nettside.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top
×Close search
Search